Roulette Live – weddenschap met hersenen

Speel NU bij William Hill tot 4400€ BONUS

Het spannende spel van roulette moet een basis begrip van hoe de bets plaatsen. Om live te spelen roulette, weddenschappen moet worden geleerd zo spoedig mogelijk als hoe eerder men krijgt samen met het, hoe beter de kans om enorme geld te verdienen. De weddenschappen zijn in grote lijnen ingedeeld als binnen inzetten en buiten inzetten. Alle spelers hun eigen chips hebben voordat ze beginnen te spelen roulette live. Het is een uitstekend idee om een inzicht in alle verschillende weddenschappen die kunnen worden geplaatst. Laat ons gaan over een kleine beschrijving van de inzetten te spelen roulette leven.

1. Recht – is dit de één nummer inzet waarin de chip kan worden gebracht ergens op één van de 38 nummers. Het biedt de hoogste kansen in dit spel. Men krijgt betaald op 35: 1 vreemd zijn als de bal op dat specifieke aantal landt.

2. Split – is dit de twee nummer inzet waarin een moet plaatsen van de chip op de lijn tussen twee nummers. Een wint als de bal op een van de twee nummers landt. De uitbetaling hier is 17: 1.

3. Straat – dit is drie nummer inzet maakt het mogelijk om een hele rij van de tabel. Als een van de drie getallen komen wint. Men krijgt betaald op 11: 1.

4. Hoek – deze vier nummer inzet maakt het mogelijk om vier nummers te dekken. De chip moet worden geplaatst in het midden van de vier nummers waar hun hoeken elkaar ontmoeten. De uitbetaling is 8: 1.

5. Vijf nummer bet – in dit type van weddenschap de chip moet worden geplaatst in het vijf nummer straat. Als een van de vijf nummers komt, krijgt een 6: 1 oneven betaald.

6. Zes Number Bet – dit een kunt ter dekking van twee rijen van elk drie nummers. Als een van de zes nummers komen, zijn de kansen 5: 1.

7. De rode of zwarte bet – in dit type van weddenschap, de chip kan worden geplaatst op de zwarte of rode veld buiten. Het omvat alle zwarte of rode nummers. De kansen zijn 1: 1.

8. Laag of hoog nummer bet – hier, de nummers zijn verdeeld in twee groepen, 1 tot en met 18 en 19 tot en met 36. De getallen van 1 tot 18 worden beschouwd als laag en van 19 tot en met 36 worden beschouwd als hoog. Men moet om in te zetten als het nummer tussen 1 en 18 of 19 en 36 zou komen. Maar hier als 0 of 00 een toont verliest. De kansen zijn opnieuw 1: 1.

9. Zelfs of oneven inzet – In Roulette live een noodzaak om te raden of de volgende nummer komen zou even of oneven. In dit geval, verliest als 0 of 00 toont, een. De uitbetaling is op 1: 1.

10. Dozijn Bet – zijn hier de nummers verdeeld in drie tientallen. Elke dozijn omvat 12 nummers, namelijk 1 tot 12, 13 tot en met 24 en 25 tot en met 36. Als de weddenschap op het eerste dozijn wordt, zou het betrekking hebben op alle nummers van één tot twaalf. De kansen zijn 2: 1.

11. In kolom weddenschappen – hier de nummers zijn verdeeld in drie kolommen, namelijk 1ste, 2de & 3, welke dekking 12 nummers. Als een wint, is de uitbetaling 2: 1.

Roulette leven kan een combinatie van de opties die de hoogste uitbetalingen op rechte weddenschappen zijn wedden. Houd in mening de tips en krijg ingesteld om enorme winsten te maken.