Het verschil tussen buiten en binnen Roulette weddenschappen


Roulette inzetten zijn ingedeeld in binnen en buiten inzetten op basis van de fysieke locatie van waar de chips worden geplaatst op de tabel om te maken dat bepaalde inzet voor een spin van het wiel. Binnen inzetten zijn inzetten die zijn geplaatst op de werkelijke grid van 36 (de nul of dubbel nul pleinen) en als u verwijst naar een of meer nummers doen terwijl buiten inzetten zijn geplaatst buiten van dat raster in een van de niet-genummerd pleinen die verwijzen naar bepaalde regelingen van nummers.

Met behulp van deze eenvoudige definitie, is het mogelijk om te kijken naar een specifieke inzet op het bord en zodat u meteen weet of die weddenschap een inside of een buiten inzet is. Bijvoorbeeld, een inzet die wordt geplaatst op een enkel nummer zou worden een inzet. Dit is omdat de chips zijn geplaatst op de top van het plein met dat nummer, een locatie in het raster van nummers op de roulette tafel. Op dezelfde manier kunnen inzetten op twee, drie en vier nummers ook worden beschouwd binnen weddenschappen omdat ze zou worden geplaatst op locaties op de roulette tafel dat zou binnen dat bepaalde getallen rooster van.

Er zijn vele buitenkant weddenschappen beschikbaar in roulette als goed. Een voorbeeld van een buiten inzet zou een inzet op rood of zwart. Deze gegevens worden meestal aangeduid als hun eigen vierkantjes recht buiten van het werkelijke raster met rode en zwarte diamanten bevolken de pleinen die overeenkomen met die bepaalde weddenschappen. Nu, op dit punt een bij zonder scherpzinnige lezer kan zich afvragen als een inzet op rood of zwart nog zou een buiten inzet als het werden gedaan door het plaatsen van een chip op elke rode of zwarte plein in plaats van weddenschappen op het werkelijke rood ruitje plein. Het antwoord op die vraag is dat het zou worden een inside inzet onder die omstandigheden, maar het is ook belangrijk om te beseffen dat een bet als dat is niet technisch een bed op rood. Het is zestien afzonderlijke één nummer weddenschappen, die allemaal binnen inzetten.

Andere voorbeelden van buitenkant weddenschappen zijn zelfs/oneven weddenschappen, kolom weddenschappen en tientallen weddenschappen, die allemaal op een standaard roulette tafel aanwezig zijn.