Grond beginselen wanneer het spelen van Live Roulette

Speel NU bij William Hill tot 4400€ BONUS

Live roulette is een geweldig spel dat wordt gewonnen of verloren toeval. Live roulette, is niet moeilijk dat spel om te spelen op alle, u plaatst uw inzet de hoeveelheid en de plaats die u wilt en dan wachten en hopen. U hoeft niet te analyseren, te strategise of te proberen om te werken precies waar het balletje zal landen. U hoeft niet elke wiskunde vaardigheden of een spel spelen van kennis. Alles wat je hoeft te doen is uw inzet zetten waar je denkt dat het balletje kan landen.

Tijdens het spelen van live zullen roulette er veel tabellen die allemaal met inzet bedragen aan hen. Als je geluk hebt, dan kan je naar een hogere tabel of als u om veilig te spelen relatief, kan u kiezen voor lage inzet tabel. In live roulette zijn er normaal gesproken 8 andere mensen aan dezelfde tafel als u. U niet tegen deze mensen spelen of hoeft te maken over waar ze hun weddenschappen plaatsen, alles wat u hoeft te worden betrokken met is waar u om uw weddenschap te plaatsen.

Elke speler heeft meestal verschillende gekleurde chips, dit om ervoor te zorgen dat niemand verward over wier prijs aanbod wordt behoort tot die persoon. De dealer toegewezen aan elke tabel krijgt alle spelers een paar ogen blikken te plaatsen van de weddenschappen en zodra dat is afgerond, het roulette wiel zal worden gesponnen en de bal gegooid in de pot.

Het spel is niet voltooid totdat het wiel en de bal zijn volledig gestopt. Er zijn enkele gevallen dat de bal een paar slots springt voor rust op één plaats. Af en toe de bal kan stuiteren rechts van het wiel, in dit geval het heet een miss-spin en de croupier zal het uitvoeren van een andere spin om een resultaat te krijgen. Dus nooit krijgen te enthousiast totdat de roulette live dealer heet het resultaat uit.