De basis regels van Live Roulette deel 2

Speel NU bij William Hill tot 4400€ BONUS

Wanneer u live roulette speelt, u moet niet vergeten dat er geen rigide regels voor dit spel. Het enige wat dat u weten moet bij het afspelen van live roulette is wat weddenschappen dat u moet maken en hoe ze te maken.

Er zijn twee basis weddenschappen die openstaan voor u wanneer u live roulette speelt: de binnen inzetten en buiten inzetten. Een weddenschap is een weddenschap op het specifieke nummer waar de bal misschien land op de roulette wiel. Meerdere inzetten zijn toegestaan voor de binnenkant inzet. Een buiten inzet, aan de andere kant, is een weddenschap op de positie van de bal, niet op het aantal zal het land op. Alle buiten inzetten zijn zelfs en slechts één kan worden gemaakt voor elke spin van het wiel.

We hebben twee basis inzetten op live roulette, zijn onder deze twee classificaties vele andere typen. Hoe meer wedt dat je op een draai aan het roulette wiel, hoe lager de kans gaan voor u en de mogelijke winst hoger.

De binnenkant weddenschappen die u op een spel van roulette maken kunt zijn:

o straight up. Een straight up weddenschap is een weddenschap op een specifiek aantal op het wiel, van 1 tot 36, evenals zowel 0 of 00 (of gewoon 0 voor de Europese roulette).

o Split. Om een split is inzet om te wedden op twee verschillende nummers die naast elkaar worden geplaatst op de tafel.

o Street. Een straat inzet middel om een inzet op drie verschillende nummers die zich op dezelfde rij in de tabel.

o twee persoons kamer straat. Een dubbele street bet is een inzet op zes nummers in twee rijen naast elkaar geplaatst.

o inzet corner. Een inzet die op vier nummers geplaatst op de aangrenzende posities op de tafel geplaatst heet een hoek inzet.

o vijf nummer. Een vijf-aantal weddenschap is een weddenschap dat het balletje op ofwel de nummers 0, 00, 1, 2 of 3 landen zal.

De volgende inzetten worden beschouwd als buitenkant weddenschappen:

o rood of zwart. De nummers op de roulette wiel zowel de tabel hebben een rode achtergrond of een zwarte achtergrond. Deze nummers zijn gelijkmatig verdeeld tussen deze twee kleuren. Om een rode of zwarte inzet is om te wedden dat het balletje zal landen op een nummer met een rode achtergrond of een zwarte achtergrond, waarbij uw keuze.

o oneven of zelfs. In het maken van een even of oneven inzet, krijg je te voorspellen als het balletje op een even getal of een oneven landen zal aantal en de inzet van uw keuze.

o 1 tot en met 18 of 19 tot en met 36. Om dit type van buiten inzet, u zult moeten maken een weddenschap op of de bal op een van de eerste 18 of de laatste 18 nummers op het wiel eindigen zal, welke het is dat u kiest.

o tientallen. Wedden op tientallen is weddenschappen op of de bal op de eerste twaalf nummers van het wiel, de middelste 12 of de laatste 12 eindigen zal.

o kolommen. Als u een kolom is inzet te voorspellen en te wedden dat het balletje op een aantal in een bepaalde kolom in de tabel landen zal.